‘Ride Here Right Now’ stort zich op evenementen

Vervoer is niet alleen de grootste vervuiler van evenementen, ook zijn de files en overvolle parkeerplaatsen voor bezoekers en omwonenden een bron van irritatie. Daarom kwam Ride Here, Right Now met het idee voor een carpoolservice voor evenementen, zodat je zorgeloos bij je festival, concert of feest aankomt.

Iedereen wint

Ride Here Right Now ontwikkelde het concept oorspronkelijk slechts voor hun eigen producties, maar zo bleek dat het idee toepasbaar is voor de gehele branche. Veel evenementorganisaties zijn op zoek naar manieren om te verduurzamen en hun evenement zo toegankelijk mogelijk te maken, en Ride Here Right Now is hiermee dus dé uitkomst.

Ride Here Right Now!

De app

In de app voor smartphone en tablet zie je achter elk evenement het tijdstip van aanvang, de locatie en hoeveel rijders en meerijders zich hebben aangemeld. Bovendien zie je welke ‘beloning’ er is voor carpoolers, zoals een parkeerplekgarantie.

Ride Here Right Now onderhoudt relaties met organisaties als Extrema, ID&T, B2S, Alda Events, Brand New Live en Q-Dance, en locaties als Gelredome, Heineken Music Hall, De Kuip, Ahoy, en Amsterdam ArenA.

Author: Tymen

Share This Post On